Fogadási stratégia

Minden kalkulátorunk kényelmesen ad fedezeti fogadási javaslatokat minden körülményre, tudatva ezzel, hogy mekkora összeget fedezhet, hogy lemaradjon a fárasztó számításokról. A kényelmes, könnyen megvalósítható táblázat belsejében a legújabb nyereséget javasolja, különben veszteséget szenved, ha mindkét fogadás nyer. Ez lehetővé teszi a fedezeti választási stratégia drasztikus automatizálását minden egyes alkalommal a számítási hibák helyett. Nézzünk egy jó példát arra, amikor egy kiváló fedezeti fogadás segíthet bizonyos alapok zárolásában. Hat csapat parlay formája meg kell nyerni fél tucat játékot választott, hogy megnyerje a parlay.

  • Azok számára, akik egy-két csapatos párharcot és egy másik parti győzelmet plusz egy döntetlent érnek el, a vadonatúj választás lesz a választás.
  • Ezek a hasonlatok valószínűleg eljutnak egy kicsit ahhoz, hogy megértsd, miért szokás a fedezeti játék.
  • A tét fedezésére olyan módok, amelyekkel saját új tétje ellentétes irányú fogadása lehetséges.
  • A szerencsejáték-fedezet egy olyan stratégia, amelyet a megbízáson belül kell használni, hogy megpróbálja megvédeni magát az esetleges veszteségektől.
  • Van egy fantasztikus fedezeti kalkulátorunk, amely használható ahelyett, hogy bármilyen típusú alkalmazás beszerzésére kényszerüljünk.

Az bukméker bónusz olyan, amelyik csak egy okos arbitrázs fogadási kalkulátort használ, természetesen először is tudnia kell, mi az arb fogadás. Sokféle néven és biztos fogadásokon is szerepel, és fedezni is lehet a játékot, de én mindenféle szorongást nem okozok, hogy az összes arb játékkalkulátor weboldalunkon szerepeljen. A párosított fogadás annak a stratégiának a rövidítése, amelyben két nem házas fogadást tesz meg ugyanazon a játékpiacon, de más lehetőséggel, és tétet kap.

Bukméker bónusz: Fogadás

Ha arra vágyik, hogy egy kiváló parlay számos bázisát félre tudja fedezni, akkor vagy a friss, szekvenciális fedezeti megközelítést kell használnia, vagy esetleg a többparlay dutching típust, a vadonatúj számológépet. Így használhatja a parlay fedezeti kalkulátort, amelyet legkorábban a legördülő menüből fedezhet fel. Készen állsz, amikor azt tervezed, hogy online fogadási tapasztalataiddal segíts a következő lépésben? Például tegyük fel, hogy elkaptad azzal a Cowboys -7-es fogadással. Amikor a félidőben a Dallas a legjobb 14 lépéses 3, akkor megnézheti az NFL élő oddsiparát, és megtudhatja, hogy a Giants a +10,5 alatt érkezik. Csak egy nagyszerű számla végrehajtása és más személyes adatok (e-mail cím, hasonló) megosztása után lehetséges bejelentkezni fogadószoftverébe.

Próbáljon fedezni egy fogadást Megéri?

bukméker bónusz

Ez legalább segít csökkenteni a veszteséget, és ez a kiesés egy része elkerülhetetlen. A hazugság tét beállításának köszönhetően az egyenes vissza lehetőséghez közeli esély van a veszteség csökkentésére abban az esetben, ha a beállított tét esélye magas, sokkal kisebb, mint az egyenes vissza lehetőség. A fedezeti fogadás az alapok iparágából származik, amelyből mi több, az identitást vette át. A módszerek mögött meghúzódó ötlet az lenne, hogy a nyereményeket két tét megtételétől a legújabb, pontosan azonos játékélmény mindkét lehetséges eredményéig biztosítsák.

Mikor érdemes felfedeznem a fedezeti szerencsejátékot?

A kezdeti négyes hatékonyságot kapjuk a legjobban, így tulajdonképpen tisztességesen beleülünk a történelem játékába. Ezalatt minden az egyébként semmiből áll, tehát itt az ideje, hogy fedezze az összes tétünket, és megóvja az elraktározott bevételt, és mindent kockáztat. Ezen kívül lehetőség van egy kézikönyv képlet elkészítésére, különben hozzáférhet egy online arbitrázs kalkulátorhoz. A legújabb arbitrázs képlet meghatározza a lehetséges fogadások teljes arbitrázs részét. Különféle más hasonlatok szerint a pénzed 5%-a az a-1-től 5-ig terjedő kedvencre kerül. A játék nem indul jól, ezért a játék közbeni játékban használva segít megvédeni az 1%-os veszteséget.

A friss OddsJam Arbitrage & Hedge Calculator különféle sportfogadási lehetőségeket kínál, és megtalálja a módját, hogyan biztosítsa a nyereséget egymástól. Általában magas pénzszámra van szükség a jó fedezet biztosításához. Tegyük fel például, hogy a vadonatúj Suns-on Pozitív EV oddsokat talál, és előfordulhat, hogy a Fighters. A kalkulátor segítségével mindkét csoportra fogadhat, hogy segítsen megnyerni a teljes játékot, minden egyes új sportfogadóhoz. A megfelelő kilépés változhat attól függően, hogy melyik piacon fogadott. Közvetlenül a befejezés után vissza kell tartanod, amíg az új játék körvonalai körbe nem kerülnek, mielőtt a következő választást tehetnéd, és fedezhetnéd saját tétedet.

Például 2,50-es kvantitatív valószínűséggel 2,50 dollártól köszönne pénzt a tét minden egyes $ lépéséért. Tegyük fel, hogy ezzel a példával kapcsolatban száz dolláros hazárdjátékot állított be a Clevelanden, hogy segítsen megnyerni a friss NBA-tornát +650 (7,50 dollár) nyitási valószínűséggel. Ezzel a taktikával még mindig többet talált, ha az új tétje mozog, ennek ellenére legalább nullszaldós, amikor veszíteni fog. A megtervezett lehetőségek nagyrészt az, ahogyan a sportfogadó úgy véli, hogy egy játék gyakran az ő javaslataik alapján megy. Valódi játékkövetelmények, kényelem, felfordulások és hasonlók megváltoztatják az online játékot. Még akkor is, ha egy csoport 90%-os tervezett valószínűséggel rendelkezik, a friss esélytelen továbbra is nyerhet.